Lovely Megans Ben Stiller (Laban)

 HD grad A, ED 0, patella ua, inga extra ögonhår

 dsc-0127-2.jpg
Laban är på alla sätt en helt annan hund än vad Nisse var. Förutom att han är större i växten än Nisse, är han dessutom mer intresserad av mat. Han är också väldigt lugn och sansad. Inga eurasierryck här inte! Kelig som bara den och älskar att pussas, dessutom en intelligent problemlösare. Pälsen är enormt tjock med en aningens röda toppar här och var. Han är inte lika översocial som Nisse var, men hälsar gärna på främmande människor. Rasstandarden följer han till punkt och pricka; när han har hälsat går han gärna och lägger sig - då är hans jobb klart! 

 Utställningsresultat 2010

 Utställningsresultat 2008

Labans pappa, Leiionspitz Oakie

Labans mamma, Sund Stamms Zenora Zemona 

 valpgrupp.jpg
Laban och ALLA hans syskon! (Fotograf: Marita Andersen)

 

Ur Filmsajt.nu:

 ben-stiller.jpg

Ben Stiller föddes i New York den 30 november 1965. Inom en kort tidsrymd har Stiller hunnit med att förnya den amerikanska komedin som skådespelare, regissör och manusförfattare. Stiller fick mycket uppmärksamhet i filmen Permanent Midnight (1998), en film om Jerry Stahls liv, som var manusförfattare till TV-serier som Par i Brott och Alf, men även en tung heroinist. Ben Stiller gjorde sin regidebut med den närmast kultförklarade Reality Bites (1994). En film som handlar om den nya amerikanska ungdomsgenerationen. Han spelade även själv i filmen, mot bland andra Winona Ryder och Ethan Hawk. Under sin relativt korta karriär har Stiller ändå hunnit med ett trettiotal filmer. Sitt första framträdande var i TV-serien The House of the Blue Leaves.

Laban är av rasen eurasier som är förhållandevis ny i Sverige. Det är en helt underbar hundras som rekommenderas varmt till den som vill ha sin hund till sällskap. Den är inte särskilt motionskrävande eller skällig, den fäller inte mer än 1-2 ggr om året, den är glad, lugn och härlig i temperamentet och fullständigt ljuvlig!  Läs mer här.

Freja är en dansk/svensk gårdshund som, till skillnad från eurasier, är en mycket gammal hundras i Sverige. Det är en pigg, alert, vänlig och lättlärd ras som passar lika bra till sällskapshund som agilitykompis. Den är också en riktig kelgris som är utpräglat trogen sin familj. Läs mer här.

De bor i Emmaboda tillsammans med matte Anna, husse Per samt katten Lovis.

 

Kontakta oss gärna på anna_kernell(at)hotmail.com.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)